:

Social Media

NetWarc Media

Jaarhoroscoop 2014

 

We hebben de zwaarste jaren achter de rug. Eind 2013 hebben we al de eerste lichtpuntjes gezien. In 2014 stapt iedereen met een voet alvast de crisis uit. Sommige sterrenbeelden zijn daar iets vlotter in dan anderen. De sterren hebben gesproken voor 2014 in de liefde, financiën, carrière, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en relaties. Verwacht geen goude bergen dit jaar, 2015 zal daarin veel positiever worden. Echter zet 2014 wel de stijgende lijn door. Persoonlijke ontwikkeling wordt voor elk sterrenbeeld dit jaar erg belangrijk.

 

 

Ram

21 maart t/m 20 april

De ram jaarhoroscoop 2014 laat verrassend veel veranderingen zien. De veranderingen zullen zich op verschillende vlakken in het leven voordoen en zijn niet alleen maar positief. Op het gebied van werk zal er zich een grote verandering voordoen, die verregaande gevolgen kan hebben voor het privéleven van de ram.

Sterrenbeeld ram

Stier

21 april t/m 21 mei

De stier jaarhoroscoop 2014 laat ten opzichte van het vorige jaar meer positieve elementen zien. De tijd van lijden en lijdzaam afwachten tot er verandering komt in het leven is voorbij. Het is namelijk tijd om zelf actie te ondernemen op het gebied van liefde.

Sterrenbeeld stier

Tweelingen

22 mei t/m 21 juni

De tweelingen jaarhoroscoop 2014 ziet er op de meeste gebieden positief uit, maar er zijn ook zaakjes die dit jaar zeker wat meer aandacht verdienen. Bijvoorbeeld op het gebied van relaties in de familie- en vriendensfeer.

Sterrenbeeld tweelingen

Kreeft

22 juni t/m 21 juli

De kreeft jaarhoroscoop heeft veel verrassingen in petto, waarbij meevallers op financieel gebied worden afgewisseld met kleine gezondheidsprobleempjes. Grootse verrassingen blijken volgens de jaarhoroscoop 2014 niet op de planning te staan.

Sterrenbeeld kreeft

Leeuw

22 juli t/m 22 augustus

De leeuw jaarhoroscoop 2014 laat interessante ontwikkelingen zien op het gebied van de carrière en in bepaalde situaties heeft dat een rechtstreekse invloed op een verbetering van de financiële situatie. De horoscoop 2014 laat voor de leeuw verder zien dat er op het gebied van gezondheid zich enkele problemen kunnen voordoen.

Sterrenbeeld leeuw

Maagd

23 augustus t/m 23 september

De maagd jaarhoroscoop 2014 laat een wisselvallig beeld zien op het gebied van de gezondheid, maar is zeer duidelijk voor wat betreft de vastheid van relaties. De financiën heeft de maagd helemaal onder controle, maar er kan zich een wending voordoen.

Sterrenbeeld maagd

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

De weegschaal jaarhoroscoop 2014 laat sterke ups en downs zien op het gebied van liefde en relaties. De hoogtepunten en diepe dalen zijn echter niet op alle vlakken terug te zien, maar worden er wel mogelijkheden geboden, waarbij de weegschaal zelf voor een kruispunt staat en keuzes moet maken.

Sterrenbeeld weegschaal

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

De schorpioen jaarhoroscoop 2014 laat een ander beeld zien dan de horoscoop van 2013. In 2014 zal de schorpioen zich sterk gaan richten op de persoonlijke ontwikkeling en laten andere gebieden, zoals de loopbaan minder verregaande veranderingen zien.

Sterrenbeeld schorpioen

Boogschutter

23 november t/m 21 december

De boogschutter jaarhoroscoop 2014 is lyrisch over bepaalde gebieden, maar het is niet alles goud wat er blinkt. Zo kunnen er zich op het financiële vlak enkele forse tegenvallers voordoen. Zoals altijd gaat de boogschutter problemen met open vizier tegemoet en zorgt het aanhoudende optimisme voor een oplossing.

Sterrenbeeld boogschutter

Steenbok

22 december t/m 20 januari

De steenbok jaarhoroscoop 2014 laat zien dat de grootste veranderingen zich dit jaar zullen voordoen op het gebied van de loopbaan en de financiële situatie. De gezondheid laat stabiliteit zien met door het jaar heen wel enkele ongemakken, zoals verkoudheid, griep en huiduitslag.

Sterrenbeeld steenbok

Waterman

21 januari t/m 18 februari

De waterman jaarhoroscoop 2014 laat een aantal indrukwekkende veranderingen zien op meerdere gebieden. Daar waar de ene waterman een nieuwe liefdesrelatie zal aangaan, krijgt de ander te maken met een grote verandering in de loopbaan.

Sterrenbeeld waterman

Vissen

19 februari t/m 20 maart

De vissen jaarhoroscoop 2014 laat een afwisselend beeld zien van emotionele hoogtepunten tot materiële dieptepunten. Pas later in het jaar zal de situatie zich op meerdere vlakken weer stabiliseren. Vissen kunnen hun fantasie gebruiken om de werkelijkheid te ontvluchten.